QUI SOM

Experiències a la muntanya

Som una cooperativa de serveis i activitats a la muntanya i medi natural.
Som amants de la natura. Som equip, proximitat i compromís amb el territori.
No oferim només serveis o activitats guiades o acompanyades a la muntanya o el medi natural en general, oferim experiències.
Quelcom que vagi més enllà d’una fotografia o un paisatge.

Les activitats a la natura ofereixen la possibilitat de connectar-nos amb nosaltres mateixos i amb l’entorn d’una manera més intensa, més real.
A Dinàmic Guies de Muntanya oferim experimentar tot això amb seguretat i la tranquil·litat del bon fer de la nostra feina de guies.

Oferim activitats de senderisme, trekking, raquetes de neu, BTT i activitats a la carta per a escoles, empreses o grups d’amics arreu del territori del Principat però estem especialitzats en la Catalunya Central. Treballem també habitualment amb les administracions en la promoció del territori i som guies del Geoparc de la Catalunya Central

Sentim passió pel què fem i la volem compartir amb vosaltres, veniu?

El nostre equip

OSCAR PARRA I CERDAN

Tècnic Esportiu en muntanya mitjana (TD2)
Tècnic Esportiu de Ciclisme Nivell 1

Manresà de naixement. Compagino la vida laboral com industrial amb la formació i el treball vinculat a la muntanya. Fundador original de Dinamic i actual impulsor de Dinàmic cooperativa de serveis de muntanya.
Freelance des de sempre, de vocació constructiva, sóc paleta. Guia per passió. Tècnic formatiu en escoles des de fa anys, treballo amb les Ampas per ensenyar als infants a anar en bici, orientar-se, etc. Trescant, esquiant, escalant i pedalant per muntanyes i indrets d’arreu.
Captivat i embruixat del Pirineu un lloc que quan fos vell m’agradaria conèixer com els pastors de cada zona. >Pare de dues nenes a les quals transmeto la passió per la muntanya i l’aire lliure.
Emprenedor, implicat i participatiu. Un Dinamic, un més.

ALBERT MARSIÑACH I SANGRÀ

Esportiu en muntanya mitjana (TD2) i llicenciat en ciències ambientals.

Més de mitja vida trepitjant muntanyes a peu, escalant o amb esquís de muntanya.
Tot i haver recorregut els massissos de diversos països d’Europa, Àfrica i Amèrica sóc un apassionat de les muntanyes que tenim a casa. Molts dies recorrent la geografia catalana desgranant els seus racons i coneixent les muntanyes més altes o aquelles que passen més desapercebudes però que sempre tenen coses a ensenyar.

JORDI IBORRA GONZALEZ

Tècnic Esportiu de Grau Superior en Surf de Neu (TD3)
Tècnic Esportiu de Muntanya Mitjana (TD2)
Formació Pedagògica i Didàctica
Tècnic de Rocòdrom i Guia de Vies Ferrades (Escola Andorrana)
Tècnic en Electricitat-Electrònica (FPII)

Nascut a Sallent, acumulo més de 15 anys guiant per les muntanyes de casa i d’arreu. He dirigit recentment una escola d’esquí i snowboard a la Cerdanya. Darrerament també titulat en la Formació Pedagògica i Didàctica per poder impartir les formacions als Tècnics Esportius en Surf de Neu.

Apassionat de la muntanya he viatjat, trescat i escalat arreu del món compaginant la seva passió per la muntanya amb la seva feina també vinculada a l’aire lliure, l’educació sobre la neu i els guiatges.
Empatia i compromís. Un Dinamic cul inquiet, un més.

Call Now Button
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial