Equip

Oscar Parra i Cerdan

Tècnic Esportiu en muntanya mitjana (TD2)
Tècnic Esportiu de Ciclisme Nivell 1
Manresà de naixement. Compagino la vida laboral com industrial amb la formació i el treball vinculat a la muntanya. Fundador original de Dinamic i actual impulsor de Dinamic cooperativa de serveis de muntanya.
Freelance des de sempre, de vocació constructiva, sóc paleta. Guia per passió, donar a conèixer la riquesa de la natura em fascina. Tècnic formatiu en escoles des de fa anys treballo amb les Ampas per ensenyar als infants a anar en bici, orientar-se, i una muntanya més d’activitats.
Trescant per les muntanyes d’arreu d’ençà que vaig aprendre a caminar. Posteriorment escalador, esquiador i ciclista…
Captivat i embruixat amb els anys pel Pirineu un lloc que quan fos vell m’agradaria conèixer com els pastors de cada zona sense haver d’utilitzar un mapa per moure’m.
Embadalit com a pare de dues nenes
Enamorat i apassionat de la muntanya i de l’aire lliure.
Emprenedor, implicat i participatiu. Un Dinamic, un més.

Albert Marsiñach i Sangrà

Esportiu en muntanya mitjana (TD2) i llicenciat en ciències ambientals.
Més de mitja vida trepitjant muntanyes a peu, escalant o amb esquís de muntanya.
Tot i haver recorregut els massissos de diversos països d’Europa, Àfrica i Amèrica sóc un apassionat de les muntanyes que tenim a casa. Molts dies recorrent la geografia catalana desgranant els seus racons i coneixent les muntanyes més altes o aquelles que passen més desapercebudes però que sempre tenen coses a ensenyar.

Jordi Iborra Gonzalez

Tècnic Esportiu de Grau Superior en Surf de Neu (TD3)
Tècnic Esportiu de Muntanya Mitjana (TD2)
Formació Pedagògica i Didàctica
Tècnic de Rocòdrom i Guia de Vies Ferrades (Escola Andorrana)
Tècnic en Electricitat-Electrònica (FPII)

Nascut a Sallent ja fa uns quants dies, passo aviat de la formació professional en l’àmbit industrial cap a la formació vinculada a la muntanya. Guia de Mitja Muntanya per l’Escola Andorrana i Tècnic Superior en Surf de Neu format a Catalunya, acumulo més de 15 anys vinculat als guiatges per muntanya arreu del continent europeu i part de l’estranger. Monitor de Surf de Neu des de fa també més de 15 anys he dirigit recentment una escola d’esquí i snowboard a la Cerdanya. Fa poc també format i titulat en la Formació Pedagògica i Didàctica per poder impartir les formacions als Tècnics Esportius en Surf de Neu.
Apassionat de la muntanya he viatjat, trescat i escalat arreu del món compaginant la seva passió per la muntanya amb la seva feina també vinculada a l’aire lliure, l’educació sobre la neu i els guiatges.
Empatia i compromís. Un Dinamic cul inquiet, un més.

Call Now Button