QUI SOM

Experiències a la muntanya

Som una cooperativa de serveis i activitats a la muntanya i medi natural.
Som amants de la natura. Som equip, proximitat i compromís amb el territori.
No oferim només serveis o activitats guiades o acompanyades a la muntanya o el medi natural en general, oferim experiències.
Quelcom que vagi més enllà d’una fotografia o un paisatge.

Les activitats a la natura ofereixen la possibilitat de connectar-nos amb nosaltres mateixos i amb l’entorn d’una manera més intensa, més real.
A Dinàmic Guies de Muntanya oferim experimentar tot això amb seguretat i la tranquil·litat del bon fer de la nostra feina de guies.

Oferim activitats de senderisme, trekking, raquetes de neu, BTT i activitats a la carta per a escoles, empreses o grups d’amics arreu del territori del Principat però estem especialitzats en la Catalunya Central. Treballem també habitualment amb les administracions en la promoció del territori i som guies del Geoparc de la Catalunya Central

Sentim passió pel què fem i la volem compartir amb vosaltres, veniu?

L’equip

OSCAR PARRA I CERDAN

Tècnic Esportiu en muntanya mitjana (TD2)
Tècnic Esportiu de Ciclisme Nivell 1

Manresà de naixement. Compagino la vida laboral com industrial amb la formació i el treball vinculat a la muntanya. Fundador original de Dinamic i actual impulsor de Dinàmic cooperativa de serveis de muntanya.
Freelance des de sempre, de vocació constructiva, sóc paleta. Guia per passió. Tècnic formatiu en escoles des de fa anys, treballo amb les Ampas per ensenyar als infants a anar en bici, orientar-se, etc. Trescant, esquiant, escalant i pedalant per muntanyes i indrets d’arreu.
Captivat i embruixat del Pirineu un lloc que quan fos vell m’agradaria conèixer com els pastors de cada zona. >Pare de dues nenes a les quals transmeto la passió per la muntanya i l’aire lliure.
Emprenedor, implicat i participatiu. Un Dinamic, un més.